tänker och tänker!

Publicerat: 2012-06-28 08:46:27 Kategori: Allmänt 0 Kommentar(er)
De som känner mig vet att jag är jävligt duktig på att munhugga! Jag säger ALLTID de jag tänker på vilket inte alltid är så himla bra för andra människor, men kan folk inte ta att jag är jag så tycker jag att dom inte behöver tilltala mig överhuvudtaget. Är medlem i en sida på facebook och tände till på en brud som satt och skrev skit om hennes sambo som bara den, och då reagerade jag och sa att jag tyckte de va fel att hon öste skit över honom då här på internet, de är inte shysst. Då säger hon till mig att jag ska inte säga nått om jag inte vet ett skit, HAHA! asså snälla, varför skriver man något sånt om hon blir sur när någon kommenterar, då tycker ju jag att hon kan hålla de där för sig själv om man inte får ha åsikter!
 
tycker människor över lag ska tänka på vad man skriver på facebook om man inte vill ha folks åsikter!
Herregud!! Helt sjukt! skriver ni nått så förvänta er inte alltid positiva kommentarer!
 
Människor är byggd olika på både insidan och utsidan, alla har rätt till sina åsikter och tankar!





18 dagar kvar...

Publicerat: 2012-06-28 08:35:30 Kategori: Allmänt 0 Kommentar(er)
Snart tar denna resa slut och en ny startar...





21 dagar kvar!

Publicerat: 2012-06-25 10:29:48 Kategori: Allmänt 0 Kommentar(er)
Nu räknar vi dagar!!! 21 dagar kvar till BF! helt otroligt vad tiden går fort, snart är vi en familj :) De här kommer att bli den absolut bästa sommaren i mitt liv!
 
Har nyss ätit frukost på balkongen med systeryster och rolig som hon är så har hon nu däckat på min soffa, tror hon va lite trött ;) om ett tag får jag även besök av Fina Liselotte, de va allt för länge sen vi sågs så vi tyckte de va dags för en kaffe :)
 
Midsommar va förövrigt riktigt bra, ogillar dock fulla människor som ska diskutera på fyllan men de gick bra ändå. man ska inte ta en full människa på allvar enligt mig, de är bara att skratta bort de! fick även en fin solbränna, nu ser jag ut som mig själv och inte som nån blek svensk ;)
 
hoppas alla hade en lika fin helg som jag hade:)
 
Puss på er <3





Vacker och smal!

Publicerat: 2012-06-20 20:20:30 Kategori: Allmänt 1 Kommentar(er)
Har städat och tvättat hela dagen och sen tog jag en promenad till kvantum vilket va ganska jobbigt, höfterna har börjat ta fruktansvärt med stryk, men men! Nicklas mötte mig där så jag behövde inte gå tillbaka :)
Kom hem och gjorde middag och så blev de hallon och blåbärspaj till efterrätt! sjuuuuukt gott va de!
 
Har kanske börjat inse att de är dags och ta de liiite lugnt, men de är så svårt, jag kan fan inte sitta still!!! måste göra nått nästan hela tiden. Har alltid varit en rastlös människa och jag tror de har blivit ännu värre nu! men de är väl bättre att jag gör nått än och bara ligger hemma och klagar DYGNET runt! men jag kanske klagar iallafall haha!
 
jag tröstar mig med att de snart är över :) och tröstar mig med att jag kommer bli vacker och smal en vacker dag igen ;)
 
nu ska jag tigga massage av världens bästa sambo!
 
Puuuusss!
 





ont...

Publicerat: 2012-06-20 07:24:39 Kategori: Allmänt 0 Kommentar(er)
Ligger i sängen och funderar på om jag ska kliva upp eller försöka somna om, men jag får så ont hur jag än ligger. Inget är bekvämt. Tror att jag har haft förvärkar i natt, jobbigt som satan.

Imorgon ska jag fixa håret, de ska bli riktigt härligt. Snart är de midsommar och jag längtar som ett tok efter alla trevligheter :)

Nä nu hoppar jag ur sängen och äter nått.... Puuusssss




galet!

Publicerat: 2012-06-18 15:59:43 Kategori: Allmänt 0 Kommentar(er)
Sitter och tänker på hur kort tid de är kvar tills vi är en familj på 3! Helt galet! de känns fruktansvärt läskigt men jag vet att vi kommer att klara de utan några som helst problem :)





Nicklas...

Publicerat: 2012-06-17 11:29:00 Kategori: Allmänt 0 Kommentar(er)
För dig skulle jag vandra genom eld och vatten! Älskar dig till döden!





Leende!

Publicerat: 2012-06-14 19:46:51 Kategori: Allmänt 0 Kommentar(er)
Va med syster på stan idag och de va fan rena pesten! hade så himla ont i fötterna och benen efteråt så jag trodde jag skulle svimma, är väldigt trött på svullnaden nu, jag får inte på mig ett par vanliga skor längre, jag måste ha tofflor hela tiden vilket inte är de vackraste:/ haltar när jag går så jag ser ut som en gammal tant! Men snart är de över, kan inte föreställa mig hur de kommer att bli men de kommer bli fantastiskt, de vet jag!

Imorgon ska vi på kontroll hos barnmorskan, och jag måste återigen ta upp hur svullen jag är, har svullnat mer nu sen sist jag va där och har gått upp nästan 3kg på 2 veckor, bara vätska!! helt sjukt! stödstrumpor är bara och glömma för i slutet på dagen så är jag så svullen om mina knän så jag knappt kan böja benen! tycker de är så hemskt! ååååh va jag klagar!! men deal with it!! När ni ser mig så har jag ändå ett leende på läpparna;)

Är tacksam över att jag har en sambo som masserar mina fötter och ben nästan varje dag iallafall! Den bäste!!

midsommar närmar sig med stormsteg, bara en vecka kvar! tänkte försöka få håret färgat innan så man är lite fräschare iallafall :)

nu ska jag tigga massage av min andra hälft :)

Tjiiiing <3






Ny Blogg!

Publicerat: 2012-06-13 13:42:06 Kategori: Allmänt 0 Kommentar(er)
Äntligen är jag tillbaka på blogg.se har inte skrivit här på hur länge som helst och mycket va ändrat, så jag har fått hjälp att designa ALLT av Fanny. Hon är så sjuuukt duktig, jag är galet nöjd över resultatet :) Gå in och läs hennes härliga blogg fannyizabelle.blogg.se. klart läsvärd!

Kommer att stänga ner den andra bloggen så fort så möjligt!

Vad gör alla på midsommar?! jag vill veta!

Jag vet iallafall vad vi ska göra, vi åker upp till Nicklas föräldrar med Fanny och Björn och hänger. Dom bor vid vattnet och har ett underbart ställe ute i "skogen". Skulle inte byta de mot en äcklig hemmafest. Vi kommer få de fantastiskt bra. Och jag är så himla glad som har en till gravid med mig så jag inte känner mig utanför ;)

jag va och köpte färg och penslar idag så jag ska måla några fjantiga tavlor till barnrummet med massa färger och galenskaper! hoppas de blir bra:)

Idag har jag energi!!!!
WHOOHOOO!